Retete Bariatrice

Rețeta bariatrică a săptămânii (1) – Brioșe cu șuncă și ou

Untitled design 11

Mi-am propus să încep o rubrică săptămânală în care să vă prezint câte o rețetă bariatrică testată de mine, potrivită pentru pacienții bariatrici asa ca vom incepe astazi cu Brioșe cu șuncă și ou.

Toate rețetele sunt ușor de făcut, cu ingrediente simple și ușor de procurat.

Cel mai important aspect este că toate sunt fără zahăr si nu contin ingrediente nepermise pentru noi , pacientii bariatrici

Poftă bună!

Untitled design 12

Ingrediente:

  • 2 felii de sunca de pui sau curcan
  • 2 ouă
  • Brânză light


Mod de preparare:

  1. Ia 2 forme de cupcake și adaugă câte o felie de șuncă în fiecare.
  2. Peste fiecare felie de șuncă, sparge un ou întreg.
  3. Presară puțină brânză light deasupra oului.
  4. Coace la 180 de grade Celsius timp de aproximativ 25 de minute.
  5. Poți folosi, de asemenea, câteva felii de măsline sau puțină piept de pui tăiat în bucăți mici pentru o gustare cu un conținut mai mare de proteină.
  6. Savurează!

Această gustare simplă și sănătoasă este perfectă pentru o energie rapidă și hrănitoare!

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *