Retete Bariatrice

Rețeta bariatrică a săptămânii (7) – Pui dulce acrișor

Untitled design 30

Rețeta bariatrică săptămânală pe care vreau să o prezint este pentru Pui dulce acrișor

Untitled design 29

Ingrediente:

  • 300 g piept de pui (tăiat cubulețe)
  • 2 linguri ulei de măsline
  • Sare
  • Piper
  • Ketchup fara zahar
  • Sos soia


Mod de preparare:

  1. Într-un castron, amestecați sosul de soia, ketchupul fără zahăr și oțetul de orez. Lăsați deoparte.
  2. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare sau un wok la foc mediu-mare.
  3. Adăugați cubulețele de piept de pui în tigaie și condimentați cu sare și piper. Gătiți, amestecând din când în când, până când puiul este gătit complet și auriu pe toate părțile, cam 5-7 minute.

Aceasta este modalitatea simplă și delicioasă de a prepara puiul dulce acrisor în stil asiatic. Poftă bună!

Untitled design 28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *