Retete Bariatrice

Rețeta bariatrică a săptămânii (5) – Ciulama de pui cu ciuperci

Untitled design 24

Rețeta bariatrică săptămânala pe care vreau să o prezint este pentru Ciulama de pui cu ciuperci

Untitled design 23

Ingrediente:

  • 1 linguriță de ulei de măsline
  • 300 de grame de ciuperci proaspete
  • 500 de grame de piept de pui
  • 100 ml de lapte degresat
  • 1 linguriță de amidon
  • 2 iaurturi degresate (total 250 de grame)
  • câțiva căței de usturoi
  • sare și piper


Mod de preparare:

  1. Într-o tigaie antiaderentă, puneți 1 linguriță de ulei de măsline și ciupercile proaspete tăiate. Lăsați-le deoparte și faceți același lucru cu pieptul de pui (tăiat în bucăți mici și condimentat cu sare și piper).
  2. Într-o tigaie nouă, antiaderentă, puneți laptele și amidonul, amestecați până obțineți un sos alb. Adăugați iaurturile, sare, piper și usturoiul pisat.
  3. Combinați ciupercile și puiul gătite cu sosul obținut.
  4. Ornați cu pătrunjel proaspăt.

Această rețetă simplă și sănătoasă este perfectă pentru o masă gustoasă și hrănitoare! Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *