Retete Bariatrice

Rețeta bariatrică a săptămânii (3) – Porridge (Terci de ovăz)

Untitled design 18 1

Rețeta bariatrică săptămânala pe care vreau să o prezint este Porridge (Terci de ovăz)

Untitled design 18

Ingrediente:

  • 200 ml lapte cu 1,5% grăsime
  • 3 lingurițe fulgi de ovăz
  • migdale măcinate
  • nuci măcinate
  • câteva stafide
  • extract de vanilie
  • coajă rasă de lămâie
  • jumătate de banană
  • fructe pentru decor (afine, cătină, merișoare, struguri, etc.)


Mod de preparare:

  1. Porniți aragazul și puneți laptele într-un vas mic, începând să adăugați ingredientele (fără banana și fructele pentru decor).
  2. Amestecați încet pentru a nu se lipi.
  3. După ce laptele dă în clocot, adăugați banana zdrobită și continuați să amestecați, dar luați vasul de pe foc.
  4. Decorați cu fructe mici.
  5. Bucurați-vă de acest mic dejun perfect!

Această rețetă simplă și sănătoasă este ideală pentru un început de zi plin de energie!

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *