Rețeta bariatrică săptămânala pe care vreau să o prezint este Porridge (Terci de ovăz)
Ingrediente:
- 200 ml lapte cu 1,5% grăsime
- 3 lingurițe fulgi de ovăz
- migdale măcinate
- nuci măcinate
- câteva stafide
- extract de vanilie
- coajă rasă de lămâie
- jumătate de banană
- fructe pentru decor (afine, cătină, merișoare, struguri, etc.)
Mod de preparare:
- Porniți aragazul și puneți laptele într-un vas mic, începând să adăugați ingredientele (fără banana și fructele pentru decor).
- Amestecați încet pentru a nu se lipi.
- După ce laptele dă în clocot, adăugați banana zdrobită și continuați să amestecați, dar luați vasul de pe foc.
- Decorați cu fructe mici.
- Bucurați-vă de acest mic dejun perfect!
Această rețetă simplă și sănătoasă este ideală pentru un început de zi plin de energie!
Poftă bună!